Arko Essentiel Jojoba olie

Jojoba of «Wilde notelaar» groeit in de woestijn van Zuid-Amerika. De olie die uit zijn zaden wordt gewonnen, heeft een gelijkaardige samenstelling als de menselijke talg waardoor ze een opmerkelijke affiniteit heeft met onze huid en ons haar. Haar droge textuur en haar originele samenstelling verschaffen haar talrijke cosmetische kwaliteiten. 
Als ze dagelijks wordt aangebracht, ter vervanging van de dagverzorging, oefent ze een werking uit waardoor de hydrolipidenfilm wordt versterkt en de talgafscheiding bij de vette huid wordt geregeld. Ook haar resultaten als make-up verwijderend product zijn uitzonderlijk, ze werkt zacht in ter hoogte van de ogen en het gezicht.

Code CNK: 3150-505

Onverdund aanbrengen op de gewenste zone (gezicht, lichaam, haar) of na verdunning van één of meerdere druppels essentiële olie aan een dosering van 10 druppels voor 1 tot 2 eetlepels.

Voorbehouden voor uitwendig gebruik. Niet inslikken. Vormt geen zonnefilter. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Onverdund aanbrengen op de gewenste zone (gezicht, lichaam, haar) of na verdunning van één of meerdere druppels essentiële olie aan een dosering van 10 druppels voor 1 tot 2 eetlepels.

Voorbehouden voor uitwendig gebruik. Niet inslikken. Vormt geen zonnefilter. Buiten bereik van jonge kinderen houden.