Arko Essentiel Arganolie

Arganolie is afkomstig van de amandel van de vrucht van de Arganboom die hoofdzakelijk in de halfwoestijngebieden van het zuidwesten van Marokko groeit. De naam “Vloeibaar goud van Marokko” is afkomstig van het fijne en goudkleurig uitzicht van deze olie. De uitzonderlijke cosmetische eigenschappen van arganolie zijn te danken aan haar exclusieve samenstelling.

Als ze regelmatig wordt aangebracht, heeft ze een werking tegen veroudering terwijl ze de bovenste huidlagen hydrateert en beschermt. Uw huid zal er zo opnieuw stralend en levendig uitzien. Ze heeft ook uitzonderlijke resultaten op het haar: ze voedt en versterkt het.

Code CNK: 3150-513

Onverdund aanbrengen op de gewenste zone (gezicht, lichaam, haar) of na verdunning van één of meerdere druppels essentiële olie aan een dosering van 10 druppels voor 1 tot 2 eetlepels.

Voorbehouden voor uitwendig gebruik. Niet inslikken. Vormt geen zonnefilter. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

 

Onverdund aanbrengen op de gewenste zone (gezicht, lichaam, haar) of na verdunning van één of meerdere druppels essentiële olie aan een dosering van 10 druppels voor 1 tot 2 eetlepels.

Voorbehouden voor uitwendig gebruik. Niet inslikken. Vormt geen zonnefilter. Buiten bereik van jonge kinderen houden.